27 Kasım 2008 Perşembe

Sona 1 kala


A Grubu
Roma evinde mağlup olduğu Cluj'u Brighi(2) ve Totti'nin golleriyle 3-1 geçti.Roma'nın baştan sona üstün götürdüğü maçta Totti özlediğimiz tarzda bir frikik golune imza attı.Bu sonuçlada Cluj balonu sönmüş oldu.Grubun diğer bir maçında ise Chelsea Bordeaux'a konuk oldu.Başabaş geçen mücadelede dakika 60'ta Anelka'nın kaleciyi yerden yere yatırıp attığı golle öne geçen Chelsea 83'te bir korner de ön direğe koşu yapan kaptan Diarra'nın vuruşuna engel olamayınca maç 1-1 sonuçlandı.Olimpico'da Bordeaux mağlup edilirse çeyrek final yolu açık.
B Grubu
Mourinho yönetimindeki Inter beklentilerin altında kalmaya devam ediyor.Liderliği garantileme maçı gibi gözüken maç grupta işleri son haftaya sarkıttı.Anorthosis ise şaşırtmaya devam ediyor.Maçın geneline baktığımızda pozisyona girip yararlanamayan ekip Werder Bremen.Anorthosis 2 kere ciddi tehlike oluşturdu ve bunların 2'side gol oldu.Can havliyle Bremen 2 gol bulup 1 puanı kurtardı.
C Grubu
Gol yağmuru vardı C grubunda.2 maçta 12 gol izledi futbol severler.Barcelona grupta liderliği garantilerken son maçta Shakthar ve Sporting Lizbon 2.lik için kapışçaklar.
D Grubu
Atl.Madrid veLiverpool Şampiyonlar Liginde yollarına devam etmeyi garantilediler.Ama 1.lik mücadelesi hala devam ediyor.Marsilya ve PSV de UEFA biletini almak isteyen 2 takım.
E Grubu
Villareal-Manu maçı bol pozisyonlu ve futbol kalitesi adına üst seviye bir maç olmasına rağmen gol sesi çıkmadı bu karşılaşmadan.Ronaldo Brezilya ile oynanan hazırlık maçından sonra bu maçta da agresif bir görüntü sergiledi.Lider son hafta belli olacak.Aalborg UEFA kupasına yakın takım.
F Grubu
Fiorentina'nın evinde Lyon'a yenilmesiyle bu grupta bitti gibi.Benzema'nın golleriyle Lyon kazanmaya devam ediyor.Gilardino'nun kafa golü de görülmeye değer.Lideri belirleyecek olan Munih-Lyon maçı kaçmaz.
G Grubu
Arsenal Kiev karşısında son dakikalarda bulduğu golle galip geldi ve liderliğini sürdürdü.Diğer maçta da Fenerbahçe Porto'ya 2-1 kaybetti.Fener UEFA ya gidermi?Zor.Kiev'den 3 puan çıkartmak bu futbolla,böyle bir mevsimde gerçekten zor.
H Grubu
2 maçtada Real Madrid'i deviren Juve Rusyadan 1 puanla döndü.Real de Raul'un golüyle Bate yi 1-0 la geçti.Raul bu golle Uefa gol krallığın

Hiç yorum yok: