14 Ocak 2009 Çarşamba

Candy

Oyuncular: Abbie Cornish (Candy) , Heath Ledger (Dan) , Geoffrey Rush (Casper) , Tom Budge (Schumann) , Roberto Meza-Mont (Jorge) , Tony Martin (Jim Wyatt) , Noni Hazlehurst (Elaine Wyatt)

Konu
: Değişik bölümlere ayrılan film, iki aşığın birbirlerine ve eroine olan bağımlılıklarını gittikçe şiddet dozu artan bir yolculuk gibi aktarıyor. Sanatçı aşıklar Dan ve Candy'nin aşkı da bağımlılıkları kadar tutkulu. Eroin almak için paraları bitince, bağımlılığını bir yaşam stili haline getirmiş, Dan'in hedonist yol göstericisi Casper'a koşuyorlar. Yaşamı ve aşklarını tümü ile duyumsamak adına başlayan serüvenleri gittikçe daha fazla karanlığa batıyor.


Hayatımda izlediğim en iyi film desek yeridir, beni derinden parçalıyan bir film. İlk olarak "İki Eroinmanın Aşk Hikayesi" diye basılan kitabı ve bunu filme uyarlanışı benim gibi kitap okuma alışkanlığı olmayanlar için iyi bir fırsattı. Şimdiye kadar izlemeyenlere tavsiye ederimki herşeyi ile çok güzel yapılmış bir dram.Heath Ledger'ın oynaması da ayrı bir hava katıyor tabiki de.

Not :Soundtrack'lerde ayrı bir harika. Onları da en kısa sürede bulma umuduyla..

Hiç yorum yok: