15 Ocak 2009 Perşembe

Javier Aguirre'le Nereye Kadar

Barcelona yine çok rahat oyunla galip gelmeyi bildi. Yenik duruma düşmelerine rağmen galip gelmeyi iyi bildiler. Herkez Barcelona'ya kaybediyor fakat elinde bu kadar teknik iyi adamların olupta bu kadar olumsuz futbolla kaybeden başka takım bir tek Real Madrid vardır heralde onlarında derbi zamanı durumu belliydi. Aguirre, dünya üzerinde Agüero'yu en kötü oynatabilecek antronörlerden biridir heralde. İlk yarının son haftalarında yakaladığı 9 maçlık seri vardı fakat futboldan kimse keyif almıyordu desek yeridir heralde.

Agüero'nun sakatlığına gelince ise maç içersinde koşarken adelesi çekti . Fakat o zaman vücüdün sıcak oluşundan fazla etkilenmedi heralde. İkincisinde ise acı içinde kıvranıyordu. Umuyorum ki ciddi bir şeyi yoktur, en kısa sürede yeşil sahalara dönmesi dileğiyle...

1 yorum:

Alfredo dedi ki...

2 senedir Barcelona'dan 6 yiyolar ama hala bu adamın gönderilmemiş olmasının nedenini anlamış değilim.Agüero'yu kötü oynatması konusuna gelince onda da kesinlikle haklısın.Bi Barcelona'da olsa neler yapar düşünmeden de edemiyorum.