3 Şubat 2009 Salı

Sivas Kupa'ya Bir Adım Daha Yaklaştı

Zevkli bir mücadele ve yine 1-1 biten bir Galatasaray - Sivasspor maçı. Galatasaray senenin en kötü zamanında Sivas'ta yaptığı maçlar başarısızlığı getirdi. Fakat Sivas'da müthiş mücadele örneği verdi ve yarı finale çıkan takım oldu.

Galatasaray, Ali Sami Yen'de yapılan iğrenç tezaruhatlara nazaran sahaya çiçeklerle çıktı ve olayın gerginleşmemesi için gerekli herşeyi yaptı.


Penatılar esnasında şu da belli oldu ki çizgi kuralı Türkiye için geçerli bir kural değil gibi gözüküyor. Normal maç içersinde kullanılan penaltılarda ise öteki oyuncuların ceza sahasına girmeside göz yumuluyor heralde o sırada hakemlerimiz, futbolculardan daha heyecanlı oluyor.

Ve Galatasaray 113.ü dakikada bir sakat daha verdi Barış'ın dizi döndü. Benim futbol oynadığım sürece zaman zaman yaşadığım bi sakatlık diz dönmesi ve geçen gün halı saha maçında kuzeniminde başına geldi, menisküsünde bir problem olabilir Barış'ın. Sonra Lincoln, Baroş niye gelmedi niye gelsinler peki ? Geçen yıl Uğur Uçar bugün Barış. Kim olsa oynamak istemez böyle sahaya.

Lincoln, Baroş ve Kewell gibi yıldızlar yoktu bugün sahada, Hakan Ünsal gibi güzide yorumcularımız bunların 1 tanesi olmasın Galatasaray gol atamaz diyordu veya oturmuş bir defans yapısına gol atamaz gibisinden karalıyıcı sözler. Böyle insanların yorumcu olmadığını bir kez daha görmüş olduk.

Hiç yorum yok: