3 Mart 2009 Salı

3 Kuruşluk Adama 5 Kuruşluk Değer Verirsen...

"Bizim ülkemizde herkes futbolu çok biliyor ya. Onlara da bir laf söyleyeyim; evet 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz."

Bu sözler Bülent Uygun'a ait bu sözlerde 6 ve 8 yemeyizle ne diyerek herkez anlamıştır. Fener'in Man.Utd'ye tavşan olduğu günleri çabuk unutmuş sanırım. Bu ukala insan Wenger'e oraya buraya laf yetiştirip kendisini Mourinho sanıcağına ilk önce Inter Toto kupasında tur atlamasını öğrensin. Sivasspor'un canlı maçlarınıda seyrettikten sonra hakemlerin onlar için ne kadar önemli etken olduğunu gördük kendisi her ne kadar ağlasada "Söz konusu 4 büyüklerse gerisi teferuattır" demeden önce ilk önce kendi futboluna baksın. Bütün bir sezon Galatasaray ve Beşiktaş karşısında "köpek" gibi oynayan diğer lig maçlarında Yunanistan taktiği ile kazanan, Fener maçların da ise ne hikmetse birşeyler oluyor kendisine bir haller geliyor. Bu taktik fazla sürmez geçen yaz Yunanistan nası Euro 2008'de dibe vurduysa, onlarda seneye kendilerini düşme potasında bulurlar. Laf yapcağına biraz işine baksın kendi tabiri ile biraz erkek olsun. Öyle radoyda hatim indirmekle de falan olmaz bu işler...

3 yorum:

alessio cerci dedi ki...

6 yemeyiz derken zaten fenere sallamıyo mu ki? avrupadan bahsedio ç
ünkü

selaminko dedi ki...

bu adam yüzünden babamın takımını destekleyemiyorum. Sivasspor'dan gıcıklandım iyice. Sivas olacagına Trabzon olsun. Bu arkadasta gitsin FB'ye. Balonu patlasın iyice.

ermanislim dedi ki...

gazetelerde belirttiği kadarıyla gs ve bjk için söylüyor