21 Temmuz 2009 Salı

Deep.Purple Şiddetinde Sallandık






Çıkar çıkmaz almıştım biletleri.Daha sonradan Dream Theater ve Fatboy Slim'in de geliceğini öğrendiğimde acaba onlardan birine mi gitseydim diye soru işarteleri oluşmuştu kafamda.Ama o soru işaretlerinin hepsini bir bir yedim dün gece Kuruçeşme Arena'da.İnanılmaz bir akşamdı.



Yaklaşık 1 buçuk saat bekledikten sonra zaman gelmişti ve efsaneler Highway Star'la şova başlamışlardı.Ve ardarda diğer şaheserler gelmişti.Strange Kind Of Woman'la ilk kendimden geçişim gerçekleşti.


Perfect Strangers ta ise sustum ve sadece dinledim.Ellerine sağlık Don Airey.Don'a ekstra bir teşekkür de keyboard solo atarken en son da "katibim" i çalıp gönüllerimizi bir kere daha kazandığı için.Kapanışı da Smoke On The Water la yaptılar.Ama tabi ki bizim kapatmaya niyetimiz yoktu ve ilk biste Hush ve Black Night'ı da çalarak geceye son verdiler.

Konser çıkışı 1 saat Kabataş'a yürümem ya da son metro seferini kıl payı kaçırmam akşamın güzelliğine tabi ki gölge düşüremedi.Şu an bunları yazarken bile Black Night'ın solosu kulaklarımda çınlamakta.Daha ayrıntılı ve teknik bir analiz yakın zamanda nwobhmandgs'da yer alır.Bir de onu okuyun derim ben.

3 yorum:

arnawut dedi ki...

oh oh her yanım deep purple'a giden
insan dolu ama gidemedik:D linkin park idare etti ama :D

alessio cerci dedi ki...

o da iyidir tabi ama önce ustalara saygı:D linkin park'ın bi daha gelme olasılığı daha yüksek sonuçta

arnawut dedi ki...

Öyle tabi ya ama işte davetiye çıkmadı deep purple'a. Bizde paramızı tatile ve kombineye ayırınca :D neyse geçmiş olsun =)