23 Kasım 2009 Pazartesi

Yok Almayalım


Dün bize ikram edilen liderliğe aynen bu cevabı verdik.Çok fazla şey yazmayacağım.Uzun bir aradan sonra Sami Yen'e gittim.Acayip özlemişim.2 saat erken girip boş koltuklara öyle hayran hayran baktım.O anlar çok daha keyifliydi maçtan.Televizyon başındakileri düşünemiyorum maçı izlerken.Gayet sıkıcı ve uyku getiren bir futbol vardı sahada.Sonunda bizimkiler de daha fazla uyanık kalamadı ve Manisa beraberlik golünü atıp 1 puan koparttı bizden.Bu takımın böyle top oynaması şaşırtmıyor artık beni.Bireysel yeteneklerin canı cehenneme ben İliç'i Tomas'ı Mondragon'u hatta Gerets'i istiyorum takımımda.O ruhu geri istiyorum.90 dakikanın 30 dakikasında kendi sahasında Leo Franco'yla paslaşan oyuncuları değil...

6 yorum:

Majesty dedi ki...

Verilen örnekteki gibi gazla gelen sonuçlar geçici, sonrası hüsran olur. 2. sezondaki 55 puan gibi.

alessio cerci dedi ki...

ben bu takımın gazsız çalıştığını görmedim zaten hiç.gazsız şekildeki geçen senede ortada sonuçta.

ermanislim dedi ki...

son 5-6 senedir sürekli T.D. değiştiği için sadece gazla sonuç alınıyor. Fatih Terim ilk geldiği sene samiyende fenere 4-0 gönderldi biri gelrdi şamp olrdk sonra yine hüsran. rijkaard ve neskeens gitsn cevat güler gelsin şampiyon olalım seneye yine aynı tablo elano baros gitsn başkası gelsn gitsn gelsn gitsn gelsn. sonuçta bu takım uefa şampiyonu olurken bi teknik adamın elinde 5 ayda oluşmadı ;)

alessio cerci dedi ki...

kimse gitsin gelsin demiyorum zaten.orada bahsettiğim isimlerin geri gelmesi zaten imkansız şu durumda.bahsettiğim o hırs,arzu.uefa şampiyonluğunda o takım 5 ayda oluşmadı ama o hırs,istek ilk günden son güne hep vardı.şimdiki gibi değildi.

ermanislim dedi ki...

leo francoyla paslasan 2 defans war tamam, o zamanla kıyaslarsak kalede hayrettin defansta vedat ve filipescu vardı taffarel geldi bülent popescu ikilisi oturdu takıma. almak istemeyen oyunculara hısrda vermeezsin. bu yavaş yavaş oturcak bişey.

alessio cerci dedi ki...

hırs insanın içinde olur zamanla oturtamassın.inşallah yavaş yavaş oturcak diye bu senemiz heba olmaz.harcanan emeğe ve paraya yazık olur.