9 Mayıs 2010 Pazar

Rijkaard Ve Sistemi


Sistem mi? Hangi sistem. Ortada bir sistem yok doğru. Şu resimi gözümle görmüyor olsam ortada Rijkaard'ta yok bence. Olabilecek en kötü senaryo oldu demiş maç sonrasında. Olur tabi!Türkiye'de eline geçebilecek en kaliteli takımı olabilecek en kötü şekilde oynatıp değiştirirsen en kötü senaryo olur başrolde de sen olursun. İddiası kalmamış bir takımı izlemek için doldurdu o taraftar bugün Ali Sami Yen'i.Herkes Sami Yen'e vedayı güzel bir şekilde hatırlamak için gitti oraya. Ama insanların heveslerini kursaklarında bıraktılar. Sahada kafası koparılmış tavuk gibi ne yaptığını bilmiyen bir futbolcu topluluğu ve onlara ayak uyduran bir teknik adam... Önümüzdeki sene 5-10 kişi takımdan ayrılıp yenileri gelecek muhtemelen. Yani yeniden adaptasyon süreci yeniden yabancı deneme günleri ve yeniden başarısız bir sezon. Çok mu karamsarım? Hadi canım. Siz bir de şu yukardakinin maçta ve maçtan sonraki surat ifadesine bakın. Benden daha karamsar.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Önce kaleci arkadaş!
Kaleye derhal Ufuk geçmeli.Böylelikle bir yabancı hakkımızı kaleciden kullanmayız, ayrıca yabancı kaleciden dolayı ödediğimiz bir miktar para da maliyet olmaktan çıkar.Hemen ardına Serkan Kırıntılı alınmalı 2.kaleci olarak.A2'den 3.bir kaleci yeterli olacaktır.

sağ bek sorunu acilen çözülmeli.Oraya devşirme değil bek oynayabilecek biri alınmalı!
Caner'in artın niyetini sorgulamaya başladım! Aykut, Ayhan, Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Servet Çetin, Jo, Caner, Leo Franco ile yollar derhal ayrılmalıdır.Dos Santos için yararlı olabileceğini ancak yeni sezondaki yapılanmanın maliyeti fazla olacağından takımda kalacağına imkan vermiyorum.Gelecek sezon için bence iki defansif orta saha alınırsa Elano'dan çok şey bekliyorum.Bir de Keita ve Neill için ayrı bir parantez açmak istiyorum, helal olsun size be helal olsun..