12 Haziran 2010 Cumartesi

Ömer Üründül Mü Vuvuzela Mı?




Biliyorum çok zor soru.Vuvuzelaya belki bi yerden sonra alışırım ama Ömer Üründül'ün maç yorumlamasına bir türlü alışamıyorum.Bazen asıl işkence onun yorumları oluyor cidden.Bir de inatla isimleri yanlış okuması yok mu.Bugün maç boyunca Agüero'ya Agüera dedi.6-2 biten Roma-İnter maçında da Aquillani'ye Agilani diyerek bitirmişti olayı zaten.Yanında maç anlatanda bir kere uyarmadı demek ki saygısından.Başka yorumcu bulamıyor mu acaba koskoca TRT.

3 yorum:

Kasux dedi ki...

hahaha katılıyorm sana alessio

SiYaH.ÇoRaPLıLaR dedi ki...

Geçen maçta kaleci topu karşı kaleye yollamıştı . Kaleci topu üst direğin dibinde kontrol etti . Ömer Üründül de anlamsız bir kahkahayla "Haha gol oluyodu az kalsın " demişti . Saymakla bitmek Ömer Üründül'ü . Tercümesi asla yapılamayacak biri :D . Katılıyorum size bu konuda (Y) . Vuvuzela'ya alıştık . Artık duymayınca eksik hissediyoruz kendimizi . Oyunlarımızda artık vuvuzela yaması var :D . Bir Ömer Üründül yaması da gerekir sanırım :D ...

Adsız dedi ki...

ömer üründülün yorumlarından hiç bıse anlamayan ve enteresan cumlelerıne şaşan herkesi facebooktakı ömer üründül fun club a beklıyoruz...bu adama bir dur deme vakti geldi.