3 Aralık 2010 Cuma

Herkes Gider Mersin'e Hıncal Gider...


"Adnan Polat'ın asıl başarısı orada... Açık. Geçen hafta Galatasaray kız basketbol takımı ile Fenerbahçe kız basketbol takımının maçı müthiş çekişmeli oldu. Önemli değil kimin kazandığı. Ama iki takım baştan sona çekiştiler ve iyi basketbol oynadılar.
Bu şu demek; kadın basketbol takımının geleceği aydınlık... Çünkü Fenerbahçe ile Galatasaray rekabetinin olduğu spor dalı gelişir. Kim ne derse desin... Fenerbahçe-Galatasaray değil de Eczacıbaşı-Efes maçı olsaydı; o kadar önemli değil. Çünkü onların arkasında ne televizyon var, ne gazete var, ne taraftar var, ne seyirci var. Hiç kimse yok. Ama Fener-Galatasaray dediğin zaman uzağa tükürme yarışı yapsan yer yerinden oynuyor. Bu güzel bir şey.
Bu Adnan Polat'ın futbol dışı sporlarla da ilgilendiğini gösteriyor.
Fenerbahçe-Galatasaray erkek voleybol maçı. Tabelada "3-0 Galatasaray kazandı" yazıyor ama setlere bakıyorsun 25-23, 25-23-25-23. Yani 3-0 Fenerbahçe de kazanabilir aynı maçı... Başa baş oynamışlar. Bu da çok güzel bir şey. Erkek voleybolu da iyi bir açılımın eşiğinde; Fenerbahçe-Galatasaray rekabeti yüzünden.
Futbol dışı branşlarda Fenerbahçe'nin yaptığı hamleye Adnan Polat da 'Galatasaray' adına cevap vermeye başladı. Bu güzel bir şey. Benim Adnan Polat'tan beklediğim, istediğim şey de bu. Sezar'ın hakkı Sezar'a. "

Şaşarım zaten kamuoyuyla aynı fikirde olsa Hıncal Uluç.Her şey güllük gülistanlıkken eleştirmediği kimse kalmaz Galatasaray'da kendisinin.Ama yukarıdaki yazısını okuyunca cidden artık bilerek böyle yaptığını düşünüyorum.Bu tavrın sebebi kimsenin görmediklerini görürüm ben havaları.Yaa ben size demiştim zamanında diyebilmek adına yapılan şeyler.Şu an herkes Adnan Polat ve yönetimini eleştirirken o övecek bir şey bulmuş.Tamam dediklerinde belki haklı ama e bugüne kadar neredeydin derler adama.



Hiç yorum yok: