2 Aralık 2010 Perşembe

Yapma Mesut


Real Madrid'in Türk asıllı futbolcusu Mesut Özil Hürriyet'e vermiş olduğu demecinde (malum gazetenin spor servisinin uydurma haberlerinden biri olmadığını varsayarak devam ediyorum buradan itibaren.) Arda Turan ve Emre Belözoğlu'nun rahat bir şekilde Madrid'te oynayabileceğini belirtmiş. Eğer Real Madrid'i ben çalıştırıyor olsam İlk 18'ime zor girerdi herhalde Arda. Kendi çöplüğünde kral oldu ve onun için bu kadarı yeterliydi. Biz Galatasaraylılar içinde yeterli olsa keşke ama daha öyle adam daha ne yapsın diyebilieceğimiz bir performansını göremedik maalesef. Emre Belözoğlu'na gelecek olursak. Bundan önce Inter gibi bir takımda oynadı kendisi. Hem kariyer olarak hem oynadığı futbol olarak zirve yaptığı noktaydı onun için. O zaman şartları için konuşacak olursak o yıllarda bile Madrid gibi bir takımda oynaması hayalken şimdi Real Madrid'te oynar demeyi aklım mantığım almıyor benim.

Sonuçta ikiside Türkiye liginin iyi topçularından. O kadar. O kadar çünkü son bir kaç yılda herkes görüyor diğer liglerle bizim ligimiz arasındaki uçurumu. Bizde star olan bir adam dışarıda kadroya bile zor girer bundan adım gibi eminim. Mesut'un böyle yüksekten atması ya da haberin zaten baştan atmaca olma ihtimali sadece gülümsetiyor insanı. Hadi canım sende!

3 yorum:

Selocan dedi ki...

Eğer Arda'nın kondisyonu Avrupa düzeyinde olabilseydi. Yani 90 dakika durmadan koşabilen bir oyuncu olsaydı (ki artık geç kaldı bunu kazanmak için) Real Madrid'de rahatlıkla oynardı. Yetenek ve futbol zekası açısından Real Madrid'in ilk 11'inde oynayan futbolculardan çok eksik olduğunu düşünmüyorum. Tek eksiği dediğim gibi fiziksel.

alessio cerci dedi ki...

yani arda orda 15-20 dakikalığına kaka'dan ronaldo'dan iyi oynasa ne farkeder ki zaten.En az 60-70 dakika o tempoda oynıcanki o seviyelere çıkabilesin.

Selocan dedi ki...

Arda'nın futbol tekniği ve zekasını Tuncay'da toplasak bir şey olabilirdi belki. Geç kaldı Arda. Millet bu problemi 20'ye gelmeden çözüyor.