26 Temmuz 2012 Perşembe

ASRoma 2-1 Liverpool





Öncelikle maçın ilk yarısını izleyip ikinci yarısında uyuya kaldığım için kendimi tebrik ediyorum. 3 golüde görememiş oldum. Goller ikinci yarıda Bradley,Florenzi ve Adam'dan geldi.


İtiraf etmeliyim ki böyle bir oyun hiç beklemiyordum Roma'dan. Pas trafiğini inanılmaz hızlandırmışlar. Kimin nereye koşacağını önceden bilerek atılan paslar bunlar. Zaten şu an ki mevcut kadro kalitesiyle ancak bu şekilde bir takım oyunu oynayarak başarı gelir. Geçen sene de çoğunlukta kadro aynıydı ama biraz toplama takım hüviyeti vardı takımda. Bu sene bu maç biraz ümitlendirdi beni. Tabi ki sonuçta bir hazırlık maçı ancak moral motivasyon açısından da önemli böyle maçlar.


LIVERPOOL FC (4-3-3): Gulacsi (46' Jones), McLaughlin (46' Flanaghan), Skrtel, Carrager (46' Agger), Enrique, Spearing, Shelvey, Aquilani (46' Pacheco), Cole (46' Adam), Ecclestone (46' Morgan), Sterling (46' Suso).
AS ROMA (4-3-3): Lobont; Rosi, Burdisso, Castan (46' Romagnoli), Taddei (46' Heinze); Bradley, Tachtsidis (71' Verre), Pjanic (46' Florenzi); Lopez (46' Bojan), Osvaldo (71' Osvaldo), Totti (46' Lamela). Unused subs: : Svedkauskas, Josè Angel, Lucca.

Maçtan kareler burada.

2 yorum:

Sühan Alp dedi ki...

Liverpool alır gözüyle bakıyordum ama dediğin gibi o pas trafiği tek paslar falan çok iyiydi Roma'da. Oynanan futbol umut verdi bakalım ligde ne yapacaklar.
Bu arada Bradley'in oyunu hoşuma gitti, De Rossi ile güzel bir ikili olacaklar gibi.

alessio cerci dedi ki...

Bradley Pizarro'nun boşluğunu doldurur.