20 Temmuz 2012 Cuma

Roma'da Transfer Harekatı!

Transferde hızlı günler yaşanıyor Roma'da. Michael Bradley, Leandro Castan,Tachtsidis ve Dodo'yla sözleşme imzalandı. Destroda an meselesi. Çoğunuzun bunlar kim ki dediğini duyar gibiyim. Bradley ve Destro dışındakiler benim içinde kapalı kutu. Bir kaç araştırmayla aşağıda bilgilendirmeye çalışıyım yeni transferlerle ilgili.

Michael Bradley

24 yaşındaki Amerikalı futbolcu geçen sene Chievo'da 35 maça çıktı ve 1 gol kaydetti. Orta sahanın ortasında oynayan futbolcu muhtemelen yaşlanan Pizarro'nun yerine De Rossi'nin yanında düşünülüyor. Esas çıkışını 2008-2011 yılları arasında yani 20 yaşından itibaren Borrussia Mönchengladbach'ta yapan futbolcu 3 sezonda toplam 76 maçta forma giymişti.

Leandro Castan & Dodo



Leandro Castan 5 milyon Euro karşılığında Corinthians'tan transfer edildi. Juan'ı gönderip yerine Castan gibi bir kapalı kutu almak ne derece mantıklı bilmiyorum. Çok fazla da takip etmediğimden kendisini şimdiden fazla eleştirmek doğru da değil. Ancak Brezilya'da yılın savunmacısı ödülü alan oyuncuları da gördük biz ülkemizde.O açıdan en azından bir kaç maç izleyene kadar düşüncelerim pek olumlu değil bu transfer hakkında.

Yine Dodo'da Corinthians'ın serbest bıraktığı bir defans oyuncusu.Kadroya girebilmesi için daha kırk fırın ekmek yemesi gerekir muhtemelen.


1 yorum:

Sühan Alp dedi ki...

Çok iyi transferler sayılmazlar belki ama Roma'daki eksikleri düşünecek olursak gayet iyi transferler gibi geldi bana.
Juan sevdiğim bir oyuncuydu Roma'dan gitmesine elbet üzüldüm ve Leandro Castan'ın ne yapabileceği konusunda hiç bir fikrim yok. Umarım Juan'ı aratmaz.
Umarım başarılı olurlar...